Alternatif 1 (Elektron) doğrudur. Alternatif 2 (Pozitron) ise yanlış. PT değerinin işaretine bakarak bunun elektron mu yoksa pozitron mu olduğuna karar verilebilir. Bu olayda parçağın PT değerinin işareti negatiftir. Kırmızı renkli iz bu parçacıktır ve sadece elektromanyetik kalorimetrede etkileşim yapar. İşte bu yüzden elektriksel olarak negatif yüklü bir leptondur. Elektromanyetik kalorimetre de durmuştur ve böylece bir elektrondur.
Alternatif 3 ve 4 (müon, anti-müon) doğru değildir çünkü proton-proton çarpışmasından oluşmuş görünebilir ve müon odalarına varmış olan bir parçacık yoktur.
Alternatif 5 (Foton) doğru değildir çünkü bir iz ile uyuşacak şekilde elektromanyetik kalorimetrede enerji bırakmamıştır.
Alternatif 6 doğrudur çünkü bir elektrona ek olarak bir tane de nötrino yayınlanmıştır. Nötrino momentumun ufak bir değerini taşır ve dedektörü tespit edilmeden terk eder. Bu yüzden sadece enerji korunumunun ölçülmesi ile görülecek olan eşitlikten anlaşılabilir.. Bu kayıp enine momentumun (MET) sistemden ayrılan nötrino yönünde olduğunu söyler. 42 GeV olan değeri yeterli büyüklükte olduğu için MET'in izi bizi nötrinonun oluşumuna götürür.
Alternatif 7 (Jetler) yanlıştır çünkü hiçbir parçacık demeti gözükmemektedir.